Al corriente: 20-12-2019 Escrito por: Casa editorial Tiempo de leer: Minutos 2
Weel Caravans Alkmaar: meer dan 50 jaar ervaring

Weel Caravans Alkmaar: meer dan 50 jaar ervaring

Op zoek naar een caravan? Neem eens een kijkje bij Weel Caravans Alkmaar. Dit Noord-Hollandse bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met caravans. Je kunt er rekenen op extra zorg en aandacht voor jou als klant en voor je (toekomstige) caravan.

In de showroom van Weel Caravans Alkmaar kun je nieuwe modellen van de merken Elddis, Lunar en LMC bewonderen. Op zoek naar een tweedehands caravan? Er zijn ongeveer 80 occasions waar je uit kunt kiezen. Deze worden afgeleverd als nieuw, inclusief garantie. Verder staan er ook aardig wat luifels en voortenten opgesteld. En natuurlijk zijn er ook caravanaccessoires beschikbaar.

Taller

Ook als je huidige caravan een onderhoudsbeurt nodig heeft, kan dat bij Weel Caravans. Het is een Focwa gecertificeerd bedrijf. Alle montage- en onderhoudswerkzaamheden aan je caravan worden dus door FOCWA gecertificeerde medewerkers uitgevoerd. De werkplaats is goed geoutilleerd met vier hefbruggen en een remmentestbank.

In de showroom van Weel Caravans Alkmaar kun je nieuwe modellen van de merken Elddis, Lunar en LMC bewonderen
In de showroom van Weel Caravans Alkmaar kun je nieuwe modellen bewonderen

Verhuur en inkoop

Ieder jaar kiest het bedrijf een selectie caravans uit die beschikbaar zijn als huurcaravan. Dit zijn vaak de populaire modellen van Elddis, Lunar en LMC. Deze caravans zijn all-risk verzekerd en voorzien van een voortent of luifel. Verhuur standaard per week vrijdag tot en met vrijdag verlenging per dag is mogelijk.

Vind je het lastig om je huidige caravan particulier te verkopen? Weel Caravans is altijd geïnteresseerd in goede, nette caravans. Best handig, want zij nemen de zorg voor je uit handen.

Puede encontrar más información aquí: weelcaravans.nl

¿Sigues buscando una autocaravana o una caravana? Aquí puedes verlo huidige aanbod van CampersCaravans. Voor meer kampeertips haga clic aquí.

Leer más
Volver a Consejos para acampar