Al corriente: 17-05-2020 Escrito por: Nofar Biran Tiempo de leer: menos de 1 minuto
Camperproductie komt weer op gang

Camperproductie komt weer op gang

De afgelopen weken is de camperproductie wegens corona vertraagd en in sommige gevallen zelfs stilgelegd. De grootste oorzaak was tekort aan materialen, onder meer uit China. Steeds meer merken hervatten nu langzaam hun productie.

Het grootste probleem bij de camperproductie ligt in de beschikbaarheid van onderdelen. Deze komen voor sommige campers van over heel de wereld. Op het moment dat een knik in de supply chain zit, kan een camper niet afgemaakt worden voor aflevering. Leon Bruggink van Bruggink Campers dice dat de campers die al besteld zijn met voorrang worden afgemaakt, daarna worden de campers die de dealers op voorraad kunnen houden geleverd.

Hij vertelt verder: “Als ik even voor mezelf spreek, weet ik dat ik één ding niet wil de komende jaren en dat is het massatoerisme. Wat is er dan heerlijker dan je eigen quarantainecamper, met eigen sanitair? Misschien pakt deze coronacrisis nog wel heel goed uit voor de camperhandel.”

Wil jij verder inspiratie opdoen over de prachtige kampeergebieden die Nederland te bieden heeft? Lees dan aquí verder. Ben jij zelf nog op zoek naar een camper of caravan? Kijk dan naar ons gehele aanbod op CampersCaravans.nl

Leer más
Volver a Noticias sobre campings