Al corriente: 28-01-2021 Escrito por: Laurens Koster Tiempo de leer: Minutos 2
Campooz Glampingtenten: voor campings en vakantieparken

Campooz Glampingtenten: voor campings en vakantieparken

Campooz kennen we van tenttrailers, caravanluifels en kampeer accessoires. Dit wordt uitgebreid met een vijftal tenten die geschikt zijn voor de verhuur. Naast drie glamping lodges met een eigenzinnig design biedt de onderneming uit Assen nog meer aan. Een klassieke Bell tent en een tweeverdiepingen glampingtent met een slaapcabine boven het leefgedeelte.

Campooz classic-shack
De Cassic-Shack

Een opvallende naamgeving kun je gerust aan Campooz overlaten. Van de glamping lodges zijn dat Black-, Summer- en Classic Shack. Het design van de Black Shack kom je vaak tegen op het platteland. Schuren die zijn opgetrokken uit planken met karakteristieke witte kozijnen. Voor de Summer Shack komt de inspiratie voort uit tenthuisjes op de Waddeneilanden. De Classic Shack heeft een link naar het doek van de tenttrailers van Campooz. Hiervoor worden dezelfde kleuren gebruikt. Voor alle drie de modellen is een passend interieur beschikbaar.

Campooz Bell-Tent
Pabellón

Bell tent en Sky Lodge

Een klassieker onder deze nieuwe modellen is de Bell tent. De constructie bestaat uit een centrale geplaatste paal. Met een donkere onderzijde lijkt de tent enigszins te zweven. De avontuurlijke Sky Lodge is ontworpen met een daktent in het achterhoofd. De slaapcabine op de etage bereik je via een trap. Onder het bed heb je zo een riante leefruimte.

Skylodge
Skylodge

Servicio completo

Voor de complete lijn Campooz glamping tenten is een uitgebreid pakket accessoires en services beschikbaar. Daarnaast kan er gekozen worden voor een stevige vlonder, complete inrichting of de aanleg van elektra. Het team van Campooz Business kan zelfs de complete opbouw en afmontage verzorgen om het kant en klaar op te leveren.

Más información: campoozbusiness.com

Leer más
Volver a Noticias sobre campings